Baltic Industrial Services UAB är ett litauiskt-norskt bemanningsföretag som erbjuder flexibla och effektiva ställningspersonallösningar över hela världen inom områdena konstruktion, varvsindustri, energi, olja och gas. Företaget är certifierat med ISO 9001: 2015, 14001 och OHSAS 18001.

Med vår strategi som bygger på högkvalitativa bemanningstjänster, konkurrenskraftigt pris, snabb leverans och flexibilitet kan vi vara en solid tillgång för din bemanning. Fokus på en bransch har gett Baltic Industrial Services mer djup kunskap och kompetens inom det specifika området.

Genom att driva en organisation med bara nödvändiga funktioner, gör det möjligt för oss att hålla våra kostnader nere, samt gynna våra kunder genom att vi strävar efter att ha konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa bemanningstjänster i branschen.

Oavsett om det gäller projektanställning, tillfälliga arbetstillfällen eller rekrytering för fast anställning, ser vi alltid till att erbjuda bra kandidater som är rätta för Ditt företag.

Baltic Industrial Services tillhandahåller skickliga och professionell ställningspersonal som lätt kan anpassas till nya uppdrag och kollegor i Ditt företag, så de kommer att vara operativa och produktiva på jobbet efter kort tid. Vår ställningspersonal följer alltid säkerhetskraven så att Du inte behöver oroa dig mer för det.
Vi är stolta över våra anställda, vi ombesörjer deras välfärd och vi följer upp läget på kundens arbetsplats.
Genom att välja Baltic Industrial Services kan du hantera utmaningar kring behov av ställningspersonal för Ditt företag och fokusera på viktigare saker än att oroa dig för rätta anställda – det är vi som har dem.